bedrijfsfotografie

Lieverto 

bedrijfsfotografie

Visuele presentatie van uw bedrijf speelt een steeds belangrijkere rol. Uw klanten willen zien waar u als bedrijf voor staat. Welke referentieprojecten u heeft uitgevoerd. En wie de contactpersoon is die zij aan de lijn krijgen bij telefonisch contact. Mooie beelden van uw bedrijf zijn essentieel voor het creëren van een beleving en bepalen of een klant bij u aanklopt of bij uw concurrent. 

Lieverto | bedrijfsfotografie

Na de basisopleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn heb ik mijn technische kennis verdiept via een online opleiding van het Fotografie-Instituut. Deze fotografie kennis combineer ik met een oog voor detail, gevoel voor mensen en creativiteit.

 

In krachtige en mooie beelden uw bedrijf presenteren, daarin vind ik mijn uitdaging. Ik vind het leuk om mijn fotografische kennis te combineren met mijn commerciële ervaring. Ik luister allereerst naar uw wensen. Waar staat u voor? Hoe wilt u dat nieuwe en bestaande klanten uw bedrijf zien? Samen maken we een plan van aanpak om zo tot een mooie bedrijfspresentatie te komen. Een presentatie waarin u zich als bedrijf herkent en gezien en beleefd wilt worden door uw klanten. 

 

 

Indien gewenst kan ik de gemaakte beelden ook verwerken op uw website. Of een mooie flyer, folder of presentatiemap opstellen die u aan klanten kunt meegeven. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden! 

Bent u benieuwd naar mijn beelden? Neem een kijkje op mijn Instagram-account.

 

Lieverto Services | veelzijdige office ondersteuning

waarom kiezen voor Lieverto Services ?